עוגת קרמבל ממכרת
את מתכון העוגה מצאתי לפני כחצי שנה, ומאז לא מפסיקים להנות מהטעם ולהתענג מכל ביס עם הקפה של אחר הצהריים.
הטעם המיוחד שבה את כל בני הבית מגדול ועד קטן, כולל הנער המתבגר שבחבורה.
ומה שמצא חן בעיני זה שמכינים אותה בקלי קלות.
אז הנה המתכון בשלושה שלבים
חממו התנור ל 180 מעלות
- שלב 1 – בתבנית פיירקס מלבנית מערבבים 5 תפוחי עץ סמיט חתוכים לקוביות , 300 גרם תערובת פירות יער קפואים (שהופשרו), 3 כפות קורנפלור , 1 כפית תמצית וניל איכותית.
- שלב 2 – בקערה נפרדת מערבבים : 1 כוס קמח כוסמין, 3-4 כפות סוכר קנים , 1/2 כוס שיבולת שועל עבה, כפית קינמון ובהדרגה: כ- 1/2 כוס שמן קוקוס (או 2 כפות חמאת קוקוס ו-2 כפות שמן קוקוס). לערבב הכל עם הידיים לקבלת הפירורים. שימו לב, העיסה לא צריכה להיות רטובה מידי.
- שלב 3 – לפזר באופן אחיד את הפירורים מעל תערובת הפירות ולאפות בחום בינוני כחצי שעה, עד שהפירורים חומים.
את העוגה שומרים במקרר
ספרו לנו מה אתם חושבים על העוגה….
לבריאות ובתיאבון