חומרים:
כ-2 כוסות סובין שיבולת שועל
1/2 כוס אגוזים קצוצים
1/2 כוס צימוקים שחורים קטנים/חמוציות ללא סוכר
1/2 כוס קמח מלא
1/4 כוס סוכר חום / דבש / מולסה
1 כוס חלב / סויה / חלב אורז / מים
2 ביצים
2 כפות שמן
2 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל- 200 מעלות
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה
- יוצקים התערובת לתבניות מאפינס או תבניות נייר לעוגיות.
- אופים כ-20 דק' (הלחמניות מעט לחות אך לא רטובות)
את הלחמניות ניתן להקפיא.רצוי לאוכלן לפני האוכל עם שתייה מרובה.