הזדמנות לשינוי

מירי רימון

אימון לבריאות ואיכות חיים

B.Sc | MPH

פניה מהירה

שיתוף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

עוגת תפוחים

כ- 20 פרוסות , 120 קל' לפרוסה

לערבב בקערה :

8-10 תפוחי סמיט חתוכים לפרוסות דקות (במעבד מזון)

1/4 כוס סוכר חום

2-3 כפות קינמון

אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)

לבלילה :

מערבבים בבלנדר:

4 ביצים

רבע כוס סוכר

 1/3  כוס שמן + רסק תפוחים-1-2 כפות

1 שקית סוכר וניל

1 אבקת אפייה

2-2.5 כוסות קמח מלא/כוסמין (להוסיף בהדרגה)

מים רותחים לפי הצורך (עד לדרגת סמיכות של עוגת טורט)

 

בתבנית פיירקס שוטחים ½ מכמות הבלילה, עליה מפזרים התפוחים באופן אחיד.

ומעל התפוחים שוטחים את יתר הבלילה.

אופים בחום בינוני , °180, עד לקבלת גוון חום.

רצוי לאחסן העוגה במקרר.

 

 

 

מאמרים קרובים

מאפים

מאפים בריאים גם בפסח

גם בפסח אפשר להינות ממתוק בריא בזמן הכנה מינימלי. מומלץ להתאמץ ולהשקיע, כך נתפתה פחות למצה עם השוקולד ! מאפינס גזר  חומרים: 5 ביצים מופרדות

קרמבל-פירות-יער

עוגת קרמבל ממכרת

עוגת קרמבל ממכרת את מתכון העוגה מצאתי לפני כחצי שנה, ומאז לא מפסיקים להנות מהטעם ולהתענג מכל ביס עם הקפה של אחר הצהריים. הטעם המיוחד

עוגת-גזר

עוגת גזר

חומרים 4-5 גזרים מגוררים 2 כוסות קמח מלא (ניתן לערבב או להחליף בכוסמין) 3 ביצים 1/3 כוס שמן קנולה מיץ תפוזים בהתאם לצורך (כ-1/2 כוס)

הזדמנות לשינוי

מירי רימון

אימון לבריאות ואיכות חיים

B.Sc | MPH

פניה מהירה