לחמניות/מאפינס סובין שיבולת שועל

הזדמנות לשינוי

מירי רימון

אימון לבריאות ואיכות חיים

B.Sc | MPH

פניה מהירה

שיתוף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

לחמניות/מאפינס סובין שיבולת שועל

חומרים:

כ-2 כוסות סובין שיבולת שועל

1/2  כוס אגוזים קצוצים

1/2 כוס צימוקים שחורים קטנים/חמוציות ללא סוכר

1/2 כוס קמח מלא

1/4 כוס סוכר חום / דבש / מולסה

1 כוס חלב  / סויה / חלב אורז / מים

2 ביצים

2 כפות שמן

2 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות

 

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל- 200 מעלות
  • מערבבים את כל המרכיבים בקערה
  • יוצקים התערובת לתבניות מאפינס או תבניות נייר לעוגיות.
  • אופים כ-20 דק' (הלחמניות מעט לחות אך לא רטובות)

 

את הלחמניות ניתן להקפיא.רצוי לאוכלן לפני האוכל עם שתייה מרובה.

מאמרים קרובים

מאפים

מאפים בריאים גם בפסח

גם בפסח אפשר להינות ממתוק בריא בזמן הכנה מינימלי. מומלץ להתאמץ ולהשקיע, כך נתפתה פחות למצה עם השוקולד ! מאפינס גזר  חומרים: 5 ביצים מופרדות

הזדמנות לשינוי

מירי רימון

אימון לבריאות ואיכות חיים

B.Sc | MPH

פניה מהירה